Start u Splitu podigao ljestvicu - svi volontiraju!

Split je još jednom pokazao svoje pravo lice, Split se pokazao spreman za izazov i međunarodnu volontersku akciju u slijedeća 72 sata. 400 mladih volontera strpljivo je prilikom check in- a, jedan za drugim, čekalo da čuje svoj tajanstveni broj. Iza tog broja krio se projekt na kojem će volontirati slijedeća 72 sata.

Bilo da se radilo o šišanju beskućnika, prikupljanju namirnica za siromašne, sportskim igraonicama s djecom, svi su pristali bez kompromisa na projekt koji im je dodijeljen! Bravo Splite!

Sve je započelo misnim slavljem u crkvi Samostana Sv. Dominik kojeg je predvodio pater Jozo Ćirko, napomenuvši mladima da svoje projekte čine s mnogo ljubavi. Zatim je slijedio check in i druženje, a sve je zaokružio duhovni koncert koji je zbog moguće kiše održan u Crkvi.

Nakon prošlogodišnje uspješne akcije, ovogodišnja 72 sata bez kompromisna akcija ima još više projekta, njih čak 50, posve zanimljivih i jedinstvenih. Tako da su pred nama posve zanimljiva, radosna, plemenita 72 sata u Splitu! Stay tuned!