Ispričat ću ti priču

Volonteri su danas došli na akciju pod nazivom Ispričaj mi priču. Na samom početku su se upoznavali u krugu upoznavanja, a nakon toga su cure iz udruge Pričaj mi predstavile svoj projekt. One sa svojim lutkarskim predstavama uljepšavaju bolničke dane na onkološkom odjelu Klaićeve bolnice.

Volonteri su im pomagali oko izrađivanja lutaka i obnove starih paravana za predstave. Djevojkama se ideja jako svidjela i akcija je započela najprije s davanjem ideja za likove iz bajki i basni koje bi mogli napraviti. Dio mladih je prvo počeo s pranjem i restauracijom starih paravana.

Volonteri su izgledali jako zadovoljno i dali su se potpuno u kreaciju i pretvaranje u stvarne oblike njihove ideje. Nevjerojatno je koliko kreativnih stvari nastane u tako kratkom vremenu od tri sata kada se radi srcem. Volonteri su doista ugradili sebe u svoje lutke i paravane.

Voditeljica kreativne akcije podijelila je dio oduševljenja akcijom: "Vjerujem da smo svi nakon ove akcije izašli obogaćeni i sretni, te da je ona probudila ono kreativno i dječje u svima nama. Želim se zahvaliti svim volonterima koji su se odazvali na ovu akciju!"